En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Subtil flirt (KRI 313): Faló är i matbutiken där även Desirée, den knasiga tanten med mopeden, befinner sig. Hon har bestämt sig för att bjuda en man på middag eftersom hon aldrig fått uppleva kärlekens fröjder och ber nu Faló om tips på vad en karl äter. Tydligen har hon inte träffat någon man ännu och frågar om Faló är intresserad, vilket han förstås inte är. Han är däremot mer intresserad av en ung kvinna i charken.

92%

28%

3%
Titel : Subtil flirt (?)
Kod : KRI 313
Antal rutor : 64 st
Snittbetyg : 3.7 av 5.0   (3 röster)
Faló är i matbutiken där även Desirée, den knasiga tanten med mopeden, befinner sig. Hon har bestämt sig för att bjuda en man på middag eftersom hon aldrig fått uppleva kärlekens fröjder och ber nu Faló om tips på vad en karl äter. Tydligen har hon inte träffat någon man ännu och frågar om Faló är intresserad, vilket han förstås inte är. Han är däremot mer intresserad av en ung kvinna i charken.
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Inga färska kommentarer
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 5 / 2021

Finns i butik sedan 5/10!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 7/12!
Siffernörderi
Serier: 958 st
Sidor: 3615 st
Rutor: 25043 st
Tidningar/Album: 818 st
Publiceringar: 2488 st
Medlemmar: 50 st
Forumkommentarer: 102 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!