En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Subtil flirt (KRI 313): Faló är i matbutiken där även Desirée, den knasiga tanten med mopeden, befinner sig. Hon har bestämt sig för att bjuda en man på middag eftersom hon aldrig fått uppleva kärlekens fröjder och ber nu Faló om tips på vad en karl äter. Tydligen har hon inte träffat någon man ännu och frågar om Faló är intresserad, vilket han förstås inte är. Han är däremot mer intresserad av en ung kvinna i charken.

92%

28%

3%
Titel : Subtil flirt (?)
Kod : KRI 313
Antal rutor : 64 st
Snittbetyg : 4.0 av 5.0   (2 röster)
Faló är i matbutiken där även Desirée, den knasiga tanten med mopeden, befinner sig. Hon har bestämt sig för att bjuda en man på middag eftersom hon aldrig fått uppleva kärlekens fröjder och ber nu Faló om tips på vad en karl äter. Tydligen har hon inte träffat någon man ännu och frågar om Faló är intresserad, vilket han förstås inte är. Han är däremot mer intresserad av en ung kvinna i charken.
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Håkan Bergström, Åhus
2020-08-02 19:51:22
När jag gjorde denna sidan för ca 9 år sedan så fanns det ingen anledning att kunna filtrera serier på manusförfattare, tecknare och tuschare. Detta har dock ändrats de senaste åren så det var nu hög tid att lägga till möjligheten att kunna filtrera på detta. Jag skulle också gärna lägga till möjligheten att kunna filtrera på färgläggning, men då detta vanligtvis är information som jag inte känner till så har jag valt att låta bli det. I de fall färgläggningen har framgått tydligt så har jag istället skrivit detta under informationen om serien, vilket gör att det blir sökbart via sökrutan. Söker du t.ex på Anton så får du upp de serier som Anton Petersson färglagt.
 
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 4 / 2020

Finns i butik sedan 29/7!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 6/10!
Du har väl inte missat denna?

Uti vår hage - Spela mandolin med en åsna 1997-2002


Siffernörderi
Serier: 481 st
Tidningar/Album: 423 st
Publiceringar: 1316 st
Medlemmar: 46 st
Forumkommentarer: 80 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!