En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Look like a look alike (KRI 350): Faló har varit hos frisörskan som tyckte att han blev väldigt lik Daniel Craig som spelar den senaste James Bond, något han själv funderar att slå mynt av och kanske bli bokad av någon "look alike agentur". Vem vill inte ha James Bond till kyrkkaffet?   Han har även lovat att hjälpa sin faster Hilda att montera en ytterdörr i pansarplåt som hon köpt efter den senaste tidens inbrott i Sillmoset.

92%

35%

11%

8%

2%
Titel : Look like a look alike
Kod : KRI 350
Antal rutor : 63 st
Snittbetyg : 4.0 av 5.0   (3 röster)
Faló har varit hos frisörskan som tyckte att han blev väldigt lik Daniel Craig som spelar den senaste James Bond, något han själv funderar att slå mynt av och kanske bli bokad av någon "look alike agentur". Vem vill inte ha James Bond till kyrkkaffet? Han har även lovat att hjälpa sin faster Hilda att montera en ytterdörr i pansarplåt som hon köpt efter den senaste tidens inbrott i Sillmoset.
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
En underbar serie! Det är tur att dom publicerar lite repriser när Krister slutat leverera, den här hade jag nästan glömt bort. Jag älskar Kristers språk och teckningar och inte minst karaktärerna. Lite för mycket "nytt" för min smak i senaste numret... Jag gillar extra mycket namnet på skidtävlingen, "Snögloppet", och torpet "Phylladelfia"!
 
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 1 / 2021

Finns i butik sedan 2/2!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 6/4!
Du har väl inte missat denna?

Uti vår hage - Sorteras som skämt 2003-2007


Siffernörderi
Serier: 485 st
Sidor: 2362 st
Rutor: 17206 st
Tidningar/Album: 427 st
Publiceringar: 1346 st
Medlemmar: 48 st
Forumkommentarer: 95 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!