Skrivet av : Håkan Bergström, Åhus (Webmaster)
2014-06-21 13:30:26
Det var ganska långsökt och jag hade aldrig gjort kopplingen själv om det inte var för att första bokstäverna hade andra färger och tydligt visade "SMS". Men jag kan bara hålla med om att omslaget annars påminner mer om första avsnittet i nr 3. På omslaget syns ju också Torsten i samma klänning som i KRI 366 så kanske var tanken från början att få avsnitt 366 och 367 i samma nummer? Oavsett vilket så krävs det nog två riktiga UVH-fans för att fundera över något sådant här ;)
 

Skrivet av : Jonas
2014-06-20 15:29:44
Det har du rätt i Håkan, men tror du verkligen det var så man tänkte? Tycker ändå det där med att han står på en stege och tar risker har mer att göra med innehållet i nr 3...som jag instämmer i var helt suveränt... :))
 

Skrivet av : Håkan Bergström, Åhus (Webmaster)
2014-06-17 18:52:06
Hej Jonas! Om du tar första bokstaven i Skräck, Mystik och Spänning så får du SMS vilket är en väldigt central del i en av serierna i nummer 2. Vad gäller nummer 3 kan jag bara säga att det är ett riktigt höjdarnummer som jag ska indexera och lägga upp under kvällen.
 

Fel framsida?
Skrivet av : Jonas
2014-06-10 18:30:10
Framsidan på nr 2 måste ha blivit fel. Troligen tänkt för nr 3, Vare sig bilden eller texten "Skräck, Mystik, Spänning" har något att göra med innehållet. Däremot stämmer det väl överens med vad som sägs i slutet av tidningen om vad som ska komma i nästa nummer. Kan framsidan som var tänkt för nummer 2 komma i nr 3 istället? Man kan ju inte gärna köra samma framsida en gång till. Även om den sannolikt passar just för nr 3.
 

Skrivet av : Håkan Bergström, Åhus (Webmaster)
2013-01-09 10:58:17
Ja det hade varit kul om forumet hade levt upp lite, alltid kul att diskutera Uti vår hage :) Några rader i tidningen skulle säkert få en bra effekt så jag får väl hoppas att den kanske nämns där någon gång. Kul att du hittat hit iaf! :)
 

Skrivet av : Jonas
2013-01-08 01:28:46
Instämmer! Saknar också den sidan, men förhoppningsvis kan ju folk börja skriva här istället. Kan ju faktiskt bli långt mer ingående och givande om bara fler får upp ögonen för sajten. Problemet ligger säkerligen i att nästan ingen känner till sidan. Finns garanterat fler än de fåtaliga som skrivit här som har ett skapligt djupt intresse för serien. Det allra bästa vore ju om man kunde få in några rader i tidningen om sajtens existens. Skulle garanterat generera en mängd nya besökare här. Borde väl inte vara någon omöjlighet att få till det? Särskilt som tidningen uppenbarligen helt avvecklat insändarsidan. Dessutom är ju sajten en förträfflig reklam för Uti vår hage, så tidningen borde enbart gynnas av att fler hittar hit. Den lilla skara som hittills sökt sig hit gör knappast varken till eller ifrån, men om tidningen uppmärksammade denna sajt skulle säkert åtskilliga nya titta in och i förlängningen locka till sig andra utomstående också, vilket skulle vara till gagn för såväl denna sajt som tidningen i sig själv...
 

Återinför "Tyckt å tänkt" tack!
Skrivet av : Håkan Bergström, Åhus (Webmaster)
2012-09-22 23:59:28
Jag saknar insändarsidan "Tyckt å tänkt" i tidningen. Den försvann efter nr 1/2012 och har nu saknats i 3 nummer. Många gånger har det varit frågor som Krister själv svarat på och det är alltid intressant. Jag hoppas att det bara är ett tillfälligt avbrott och att sidan återkommer redan i nästa nummer, gärna utökat till minst två sidor och med störst fokus på frågor gällande UVH.
 
Det finns 7 kommentarer i denna tråden.

Sidväljare: [1]
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Hej Håkan. Roligt att du tog dig tid att skriva om detta ämne. Förstår hur du tänker o menar. Men jag känner ändå att Krister har passerat en gräns för mycket här, och kallblodigt mord utan ytterligare förklaringar har väl inte förekommit i tidningen förut? Jag kommer knappast att prenumerera eller köpa tidningen igen, har ju inte heller fått svar från redaktionen ännu. Men jag saknar tidningen! Får nöja mig med 91;an nu:/
 
Håkan Bergström, Åhus
2019-08-17 15:41:45
Hej Åsa! Personligen är detta inte något jag har problem med, varken själva mordet eller att Olaf går fri. Inte trots att det är en humorserie, utan just pga att det är en humorserie. Jag har däremot stora problem med att folk kommer undan alldeles för lättvindigt med mord och andra grova brott i verkliga livet, och jag gissar att det är just detta Krister anspelar på. Jag tycker tvärtom att det är uppfriskande att Krister vågar skämta om det mesta och det är nog varken första eller sista gången han blir kritiserad för att ha passerat en gräns. Vill bara förtydliga att denna sajten inte har något med varken Krister eller Egmont att göra så jag kan inte svara på avsikterna med avsnittet men jag själv tolkar iaf det som att Krister driver med samtiden där man verkar kunna gå fri ifrån vad som helst. Vissa avsnitt får ju ibland en mer eller mindre fristående fortsättning så vi får väl se om det händer något mer gällande denna händelse. Klart du ska fortsätta läsa Uti vår hage Åsa :)
 
Jag har skrivit till redaktionen, men inte fått ngt svar. Glad i hågen började jag läsa Uti vår hage nr 3/19. Sen blev det bara Va? va? va? Olaf mördar helt kallblodigt motorcyklisten. Trodde in i det längsta att det skulle sluta med att Falo drömt det hela, en mardröm, att det inte var "på riktigt". men nej, serien slutar så, dessutom kommer Olaf undan straff. Vad är detta? Uppskattar ni övriga läsare detta? Jag menar att K P har passerat en gräns som man inte ska passera i en humortidning, och det har inte skett något liknande i Uti vår hage,s historia mig veterligen. Skulle just förlänga prenumerationen med 6 nummer, men det gjorde jag inte. Det här är inte okey!
 
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 6 / 2019

Finns i butik sedan 10/12!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 4/2!
Årets julalbum 2019

Du har väl inte missat denna?

Uti vår hage - Spela mandolin med en åsna 1997-2002


Lite siffror
Serier: 473 st
Tidningar/Album: 419 st
Publiceringar: 1298 st
Medlemmar: 42 st
Forumkommentarer: 69 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!