En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Dragna vid näsan (KRI 153): Elvira sitter på en bänk då 91:an kommer förbi och undrar om hon vill höra en visa han skrivit till hennes ära. Det vill hon förstås, och Mandel framför visan med ett dragspel. Plötsligt dyker 87:an upp och avbryter honom. Han har med sig ett sådant där träningsredskap med två handtag och fjädrar där emellan och visar Elvira hur stark han är. En redig karl står ju inte och drar i en sån där blåsbälg... Men Elvira har inte tid att gå ut med någon av dem, hon har bestämt träff med någon annan och det är ingen mindre än furir Revär.  87:an undrar vad den smilfinken har som inte de har?

100%

91%

73%

27%
Titel : Dragna vid näsan
Kod : KRI 153
Antal rutor : 11 st
Snittbetyg : 3.0 av 5.0   (1 röst)
Elvira sitter på en bänk då 91:an kommer förbi och undrar om hon vill höra en visa han skrivit till hennes ära. Det vill hon förstås, och Mandel framför visan med ett dragspel. Plötsligt dyker 87:an upp och avbryter honom. Han har med sig ett sådant där träningsredskap med två handtag och fjädrar där emellan och visar Elvira hur stark han är. En redig karl står ju inte och drar i en sån ....
Byte av webhotell
Sajten är nu flyttad till nytt webhotell och allting verkar fungera som det ska. Hör gärna av dig om du upptäcker något som verkar vara fel :)

/Håkan
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Inga färska kommentarer
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 2 / 2023

Finns i butik sedan 4/4!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 5/6!
Du har väl inte missat denna?

Uti vår hage - Samlade relationsteorierJag hade den stora äran att få vara med och välja ut serier på temat kärlek och relationer till detta album. Känns fantastiskt kul att ha fått vara med på ett hörn för en Uti vår hage-nörd :)
Siffernörderi
Serier: 974 st
Sidor: 3710 st
Rutor: 25678 st
Tidningar/Album: 830 st
Publiceringar: 2580 st
Medlemmar: 63 st
Forumkommentarer: 122 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!