En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Dragna vid näsan (KRI 153): Elvira sitter på en bänk då 91:an kommer förbi och undrar om hon vill höra en visa han skrivit till hennes ära. Det vill hon förstås, och Mandel framför visan med ett dragspel. Plötsligt dyker 87:an upp och avbryter honom. Han har med sig ett sådant där träningsredskap med två handtag och fjädrar där emellan och visar Elvira hur stark han är. En redig karl står ju inte och drar i en sån där blåsbälg... Men Elvira har inte tid att gå ut med någon av dem, hon har bestämt träff med någon annan och det är ingen mindre än furir Revär.  87:an undrar vad den smilfinken har som inte de har?

100%

91%

73%

27%
Titel : Dragna vid näsan
Kod : KRI 153
Antal rutor : 11 st
Snittbetyg : 3.0 av 5.0   (1 röst)
Elvira sitter på en bänk då 91:an kommer förbi och undrar om hon vill höra en visa han skrivit till hennes ära. Det vill hon förstås, och Mandel framför visan med ett dragspel. Plötsligt dyker 87:an upp och avbryter honom. Han har med sig ett sådant där träningsredskap med två handtag och fjädrar där emellan och visar Elvira hur stark han är. En redig karl står ju inte och drar i en sån ....
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Kul idé Håkan (och grattis på namnsdagen!), håller med om att den föreslagna vändningen hade varit kul! Slutklämmen är som du skriver lite väl förutsägbar den här gången.
 
Håkan Bergström, Åhus
2022-06-12 17:55:54
Spoileralert! Jag gillar när det blir lite bisarrt. Detta känns på många sätt som ett avsnitt Krister skulle kunna ha gjort, men Krister gillade även att luras lite så något som åtminstone jag tycker skulle kännas ännu lite mer Krister är om man i slutet fick se att påsen med köttet var hel istället för att katten levde. Åtminstone jag tänkte ju direkt att det var köttet Faló körde över med gräsklipparen och inte katten, så en twist hade absolut varit att få se påsen intakt istället. Men ett bra avsnitt var det oavsett! :)
 
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 3 / 2022

Finns i butik sedan 7/6!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 2/8!
Siffernörderi
Serier: 966 st
Sidor: 3656 st
Rutor: 25342 st
Tidningar/Album: 823 st
Publiceringar: 2524 st
Medlemmar: 56 st
Forumkommentarer: 113 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!