En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - I svettigaste laget (KRI 159/JR 245): Under en kall vinterövning måste en skåpbil transporteras till verkstaden då värmen har hängt sig, det går alltså inte att stänga av värmen. Revär söker nu en frivillig och alla utom 91:an räcker upp handen. Revär undrar vad 91:an har för något lurt för sig och därför får just han uppdraget. Men anledningen att han inte svarade var för att han hade stoppat ekollon i öronen för att inte höra Revärs skrikande, men i detta fallet skrek inte Revär.  Mitt i skogen blir han stoppad av en vacker kvinna som vill få lift, vilket vore tjänstefel av 91:an. Översten och majoren ser via kikare det hela och tänker att hon kommer att gå bet, men rätt som det är så ser de hur hon blottar sig för honom och sen åker de iväg...

53%

38%

33%

33%

19%

9%

3%

3%
Titel : I svettigaste laget
Kod : KRI 159/JR 245
Antal rutor : 64 st
Snittbetyg : 3.0 av 5.0   (1 röst)
Under en kall vinterövning måste en skåpbil transporteras till verkstaden då värmen har hängt sig, det går alltså inte att stänga av värmen. Revär söker nu en frivillig och alla utom 91:an räcker upp handen. Revär undrar vad 91:an har för något lurt för sig och därför får just han uppdraget. Men anledningen att han inte svarade var för att han hade stoppat ekollon i öronen för att inte h....
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Kul idé Håkan (och grattis på namnsdagen!), håller med om att den föreslagna vändningen hade varit kul! Slutklämmen är som du skriver lite väl förutsägbar den här gången.
 
Håkan Bergström, Åhus
2022-06-12 17:55:54
Spoileralert! Jag gillar när det blir lite bisarrt. Detta känns på många sätt som ett avsnitt Krister skulle kunna ha gjort, men Krister gillade även att luras lite så något som åtminstone jag tycker skulle kännas ännu lite mer Krister är om man i slutet fick se att påsen med köttet var hel istället för att katten levde. Åtminstone jag tänkte ju direkt att det var köttet Faló körde över med gräsklipparen och inte katten, så en twist hade absolut varit att få se påsen intakt istället. Men ett bra avsnitt var det oavsett! :)
 
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 3 / 2022

Finns i butik sedan 7/6!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 2/8!
Siffernörderi
Serier: 966 st
Sidor: 3656 st
Rutor: 25342 st
Tidningar/Album: 823 st
Publiceringar: 2524 st
Medlemmar: 56 st
Forumkommentarer: 113 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!