En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Börsras (KRI 165): Mandel har lyckats få tag på biljetter till Klackamobalen och Elvira tycker nu att han måste skaffa en ny kostym annars får hon skämmas ögonen ur sig. Mandel har inga pengar, men han får låna av henne så de går ut för att shoppa kläder. Givetvis hittar hon kläder till sig själv också så Mandel får vänta lite...

100%

85%

5%
Titel : Börsras
Kod : KRI 165
Antal rutor : 20 st
Snittbetyg : 3.0 av 5.0   (1 röst)
Mandel har lyckats få tag på biljetter till Klackamobalen och Elvira tycker nu att han måste skaffa en ny kostym annars får hon skämmas ögonen ur sig. Mandel har inga pengar, men han får låna av henne så de går ut för att shoppa kläder. Givetvis hittar hon kläder till sig själv också så Mandel får vänta lite...
Byte av webhotell
Sajten är nu flyttad till nytt webhotell och allting verkar fungera som det ska. Hör gärna av dig om du upptäcker något som verkar vara fel :)

/Håkan
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Inga färska kommentarer
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 2 / 2023

Finns i butik sedan 4/4!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 5/6!
Du har väl inte missat denna?

Uti vår hage - Samlade relationsteorierJag hade den stora äran att få vara med och välja ut serier på temat kärlek och relationer till detta album. Känns fantastiskt kul att ha fått vara med på ett hörn för en Uti vår hage-nörd :)
Siffernörderi
Serier: 974 st
Sidor: 3710 st
Rutor: 25678 st
Tidningar/Album: 830 st
Publiceringar: 2580 st
Medlemmar: 63 st
Forumkommentarer: 122 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!