En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - En gång i Drammen (KRI 166): Fylle-Börje sitter på en bänk och skådar ut över nejden med en kikare då han får syn på något intressant. Faló, som försöker skriva poesi, tittar också och ser en vacker kvinna ligga och sola, men föremålet för Börjes intresse är snarare pläden hon ligger på då den påminner honom om den de hade i baksätet på sin Ford Zephyr under semestern i Drammen 1955. Tänk om han kunde få känna på den!

94%

51%
Titel : En gång i Drammen
Kod : KRI 166
Antal rutor : 35 st
Snittbetyg : 4.0 av 5.0   (1 röst)
Fylle-Börje sitter på en bänk och skådar ut över nejden med en kikare då han får syn på något intressant. Faló, som försöker skriva poesi, tittar också och ser en vacker kvinna ligga och sola, men föremålet för Börjes intresse är snarare pläden hon ligger på då den påminner honom om den de hade i baksätet på sin Ford Zephyr under semestern i Drammen 1955. Tänk om han kunde få känna på den!
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Håkan Bergström, Åhus
2020-09-29 11:54:23
Det som gör Uti vår hage för mig förutom historierna är språket, tecknarstilen, Falós totala brist på självinsikt och att Krister vågat tänja på gränserna i form av att skämta om allt möjligt och ibland göra lite halvgroteska avsnitt. Det var därför uppfriskande att se att även Pidde och Patrik vågar köra på i samma stil :) Även om det aldrig kommer att bli i klass med Krister gällander framförallt tecknarstilen och språket så tycker jag att de nya kreatörerna gör ett bra jobb!
 
Håkan Bergström, Åhus
2020-09-29 11:41:57
Detta är Jessicas andra manus och jag tycker hon lyckas bevara Uti vår hage-känslan ganska väl :)
 
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 4 / 2020

Finns i butik sedan 29/7!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 6/10!
Du har väl inte missat denna?

Uti vår hage - Sorteras som skämt 2003-2007


Siffernörderi
Serier: 483 st
Sidor: 2342 st
Rutor: 17059 st
Tidningar/Album: 424 st
Publiceringar: 1335 st
Medlemmar: 46 st
Forumkommentarer: 87 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!