En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Aktivera mera (KRI 190): Yvette undrar om Faló vill med på ski-touring, vilket är en helt vanlig skidutflykt alltså, men Faló är inte intresserad. Han ska istället fiska och fångar en stor gös som han vill laga en festmåltid av. Kanske vill fröken Videkisse göra honom sällskap?

89%

26%

24%

17%
Titel : Aktivera mera
Kod : KRI 190
Antal rutor : 46 st
Snittbetyg : 4.0 av 5.0   (1 röst)
Yvette undrar om Faló vill med på ski-touring, vilket är en helt vanlig skidutflykt alltså, men Faló är inte intresserad. Han ska istället fiska och fångar en stor gös som han vill laga en festmåltid av. Kanske vill fröken Videkisse göra honom sällskap?
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Håkan Bergström, Åhus
2020-08-02 19:51:22
När jag gjorde denna sidan för ca 9 år sedan så fanns det ingen anledning att kunna filtrera serier på manusförfattare, tecknare och tuschare. Detta har dock ändrats de senaste åren så det var nu hög tid att lägga till möjligheten att kunna filtrera på detta. Jag skulle också gärna lägga till möjligheten att kunna filtrera på färgläggning, men då detta vanligtvis är information som jag inte känner till så har jag valt att låta bli det. I de fall färgläggningen har framgått tydligt så har jag istället skrivit detta under informationen om serien, vilket gör att det blir sökbart via sökrutan. Söker du t.ex på Anton så får du upp de serier som Anton Petersson färglagt.
 
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 4 / 2020

Finns i butik sedan 29/7!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 6/10!
Du har väl inte missat denna?

Uti vår hage - Spela mandolin med en åsna 1997-2002


Siffernörderi
Serier: 481 st
Tidningar/Album: 423 st
Publiceringar: 1316 st
Medlemmar: 46 st
Forumkommentarer: 80 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!