En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Kärleksballaden om Ida-Sofi (KRI 231): Faló skriver en kärleksballad åt Yngve Nordinz dansorkester men Yvette gillar inte att den handlar om en som heter Ida-Sofi, hon tror att det är någon Faló träffat men han menar att det är bara för att det skulle rimma.  Yvette och Bitte kör sedan till Ikea och Faló skriver istället en visa åt Yvette.

87%

74%

29%
Titel : Kärleksballaden om Ida-Sofi (?)
Kod : KRI 231
Antal rutor : 38 st
Snittbetyg : 4.0 av 5.0   (2 röster)
Faló skriver en kärleksballad åt Yngve Nordinz dansorkester men Yvette gillar inte att den handlar om en som heter Ida-Sofi, hon tror att det är någon Faló träffat men han menar att det är bara för att det skulle rimma. Yvette och Bitte kör sedan till Ikea och Faló skriver istället en visa åt Yvette.
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Ett av Kristers många mästerverk. Fantastisk serie. På framsidan av nr 2 2004 står det ”Högkvalitativ och äggande”. Tänkte att det kanske är den officiella titeln på serien?
 
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 2 / 2022

Finns i butik sedan 5/4!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 7/6!
Siffernörderi
Serier: 964 st
Sidor: 3642 st
Rutor: 25259 st
Tidningar/Album: 822 st
Publiceringar: 2514 st
Medlemmar: 56 st
Forumkommentarer: 111 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!