En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Kinesisk tatuering (KRI 234): Konrad har skaffat en tatuering med burmesiska tecken och Yvette är imponerad. Faló vill inte vara sämre och skaffar en kinesisk och han tar den där det sägs göra mest ont, mitt på magen. Men vad betyder tecknet undrar Yvette?  Det vet inte Faló heller och försöker förgäves ta reda på det hemma i sverige så han och Olaf sticker till Peking för att fråga en riktig kines.

94%

20%

20%

14%

10%

6%
Titel : Kinesisk tatuering (?)
Kod : KRI 234
Antal rutor : 70 st
Snittbetyg : 3.0 av 5.0   (1 röst)
Konrad har skaffat en tatuering med burmesiska tecken och Yvette är imponerad. Faló vill inte vara sämre och skaffar en kinesisk och han tar den där det sägs göra mest ont, mitt på magen. Men vad betyder tecknet undrar Yvette? Det vet inte Faló heller och försöker förgäves ta reda på det hemma i sverige så han och Olaf sticker till Peking för att fråga en riktig kines.
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Ett av Kristers många mästerverk. Fantastisk serie. På framsidan av nr 2 2004 står det ”Högkvalitativ och äggande”. Tänkte att det kanske är den officiella titeln på serien?
 
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 2 / 2022

Finns i butik sedan 5/4!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 7/6!
Siffernörderi
Serier: 964 st
Sidor: 3642 st
Rutor: 25259 st
Tidningar/Album: 822 st
Publiceringar: 2514 st
Medlemmar: 56 st
Forumkommentarer: 111 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!