En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - En karlsbaderlängd (KRI 244): Faló ska träffa Yvette men hon dyker inte upp och Faló börjar misstänka att hon träffat någon annan. Faló har även drabbats av ljudöverkänslighet och Fylle-Börje har fått en vaxpropp i örat och pratar extra högt vilket leder till att Faló smäller till honom med ett fälgkors för att han ska bli tyst men precis då hinner han nämna att han sett Yvette med en karl. Faló ber honom upprepa men det visar sig att han blivit stum så Faló tar honom till doktorn.

95%

67%

11%
Titel : En karlsbaderlängd (?)
Kod : KRI 244
Antal rutor : 63 st
Snittbetyg : 4.5 av 5.0   (2 röster)
Faló ska träffa Yvette men hon dyker inte upp och Faló börjar misstänka att hon träffat någon annan. Faló har även drabbats av ljudöverkänslighet och Fylle-Börje har fått en vaxpropp i örat och pratar extra högt vilket leder till att Faló smäller till honom med ett fälgkors för att han ska bli tyst men precis då hinner han nämna att han sett Yvette med en karl. Faló ber honom upprepa men....
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Inga färska kommentarer
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 6 / 2021

Finns i butik sedan 7/12!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 1/2!
Årets julalbum 2021

Siffernörderi
Serier: 960 st
Sidor: 3630 st
Rutor: 25137 st
Tidningar/Album: 820 st
Publiceringar: 2504 st
Medlemmar: 52 st
Forumkommentarer: 103 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!