En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Kvinnovåld och politikerförakt (KRI 256): Konrad Bernevik har blivit kommunalråd för Kristdemokraterna och har därför bytt efternamn till Bärnevik då det har mer stil och klass. I ett försök att få bort slöddret ifrån Helmers park har det beslutats att offentliga toaletten skulle bort till förmån för en "speakers corner" där politiker kan hålla sina valtal.  Ett inte helt uppskattat beslut av bl.a Fylle-Börje och Kalle Spånholk. Börje funderar även han på att ge sig in i politiken och vill byta efternamn till Finkelspiel, vilket enligt Faló blir Finkel-Börje istället för Fylle-Börje.

73%

56%

39%

14%
Titel : Kvinnovåld och politikerförakt (?)
Kod : KRI 256
Antal rutor : 66 st
Snittbetyg : 5.0 av 5.0   (2 röster)
Konrad Bernevik har blivit kommunalråd för Kristdemokraterna och har därför bytt efternamn till Bärnevik då det har mer stil och klass. I ett försök att få bort slöddret ifrån Helmers park har det beslutats att offentliga toaletten skulle bort till förmån för en "speakers corner" där politiker kan hålla sina valtal. Ett inte helt uppskattat beslut av bl.a Fylle-Börje och Kalle Spånholk.....
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Håller med, hatten av! Hoppas vi får se Lozells serier lite oftare nästa år.
 
Detta avsnitt är nog så nära Krister Peterssons stil man bara kan komma, både vad gäller själva berättelsen och tecknarstilen. Jag lyfter på hatten för ett fantastiskt väl utfört arbete av Gert Lozell!
 
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 6 / 2022

Finns i butik sedan 6/12!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 31/1!
Årets julalbum 2022

Du har väl inte missat denna?

Uti vår hage - Samlade relationsteorierJag hade den stora äran att få vara med och välja ut serier på temat kärlek och relationer till detta album. Känns fantastiskt kul att ha fått vara med på ett hörn för en Uti vår hage-nörd :)
Siffernörderi
Serier: 970 st
Sidor: 3690 st
Rutor: 25558 st
Tidningar/Album: 828 st
Publiceringar: 2572 st
Medlemmar: 59 st
Forumkommentarer: 119 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!