En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Ett jävla rännande (KRI 260): Faster Hilda fyller 84 år och då Faló är ute efter ett miljonarv så vill han förstås gratulera henne med blommor och ett presentkort på forsränning, vilket man förstås kan ana motivet bakom.  När han kommer dit visar det sig dock att hon återupptagit förhållandet med Stryp-Enok och nu har de skrivit ett "delsbo-avtal" så att de vid dödsfall ärver varandra. Faló känner sig nu tvungen att följa med på forsränningen och se till att käringen håller sig vid liv.

91%

68%

16%

11%
Titel : Ett jävla rännande (?)
Kod : KRI 260
Antal rutor : 56 st
Snittbetyg : 4.5 av 5.0   (2 röster)
Faster Hilda fyller 84 år och då Faló är ute efter ett miljonarv så vill han förstås gratulera henne med blommor och ett presentkort på forsränning, vilket man förstås kan ana motivet bakom. När han kommer dit visar det sig dock att hon återupptagit förhållandet med Stryp-Enok och nu har de skrivit ett "delsbo-avtal" så att de vid dödsfall ärver varandra. Faló känner sig nu tvungen att ....
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 3 / 2019

Finns i butik sedan 11/6!
Du har väl inte missat denna?

Uti vår hage - Spela mandolin med en åsna 1997-2002


Lite siffror
Serier: 466 st
Tidningar/Album: 414 st
Publiceringar: 1269 st
Medlemmar: 38 st
Forumkommentarer: 66 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!