En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Ett jävla rännande (KRI 260): Faster Hilda fyller 84 år och då Faló är ute efter ett miljonarv så vill han förstås gratulera henne med blommor och ett presentkort på forsränning, vilket man förstås kan ana motivet bakom.  När han kommer dit visar det sig dock att hon återupptagit förhållandet med Stryp-Enok och nu har de skrivit ett "delsbo-avtal" så att de vid dödsfall ärver varandra. Faló känner sig nu tvungen att följa med på forsränningen och se till att käringen håller sig vid liv.

91%

68%

16%

11%
Titel : Ett jävla rännande (?)
Kod : KRI 260
Antal rutor : 56 st
Snittbetyg : 4.5 av 5.0   (2 röster)
Faster Hilda fyller 84 år och då Faló är ute efter ett miljonarv så vill han förstås gratulera henne med blommor och ett presentkort på forsränning, vilket man förstås kan ana motivet bakom. När han kommer dit visar det sig dock att hon återupptagit förhållandet med Stryp-Enok och nu har de skrivit ett "delsbo-avtal" så att de vid dödsfall ärver varandra. Faló känner sig nu tvungen att ....
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Håller med, hatten av! Hoppas vi får se Lozells serier lite oftare nästa år.
 
Detta avsnitt är nog så nära Krister Peterssons stil man bara kan komma, både vad gäller själva berättelsen och tecknarstilen. Jag lyfter på hatten för ett fantastiskt väl utfört arbete av Gert Lozell!
 
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 6 / 2022

Finns i butik sedan 6/12!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 31/1!
Årets julalbum 2022

Du har väl inte missat denna?

Uti vår hage - Samlade relationsteorierJag hade den stora äran att få vara med och välja ut serier på temat kärlek och relationer till detta album. Känns fantastiskt kul att ha fått vara med på ett hörn för en Uti vår hage-nörd :)
Siffernörderi
Serier: 970 st
Sidor: 3690 st
Rutor: 25558 st
Tidningar/Album: 828 st
Publiceringar: 2572 st
Medlemmar: 59 st
Forumkommentarer: 119 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!