En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Dubbelträff (KRI 306): Mjölhagens exklusivaste golfklubb är i behov av fler medlemmar och har därför sänkt kraven så att även vanliga människor kan bli medlemmar, och detta till halva avgiften.  Faló är inte sen att utnyttja detta och på en provrunda stöter han på en tjej vid namn Madde som liknar Pippi Långstrump. Efter att hon råkat slå klubban i huvet på honom så bjuder hon på middag som plåster på såren. Det visar sig att hon bara hade en peruk för att dölja att hon inte var någon mindre än prinsessan Madeleine.

95%

11%

11%

5%
Titel : Dubbelträff (?)
Kod : KRI 306
Antal rutor : 88 st
Snittbetyg : 4.5 av 5.0   (2 röster)
Mjölhagens exklusivaste golfklubb är i behov av fler medlemmar och har därför sänkt kraven så att även vanliga människor kan bli medlemmar, och detta till halva avgiften. Faló är inte sen att utnyttja detta och på en provrunda stöter han på en tjej vid namn Madde som liknar Pippi Långstrump. Efter att hon råkat slå klubban i huvet på honom så bjuder hon på middag som plåster på såren. D....
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Inga kommentarer idag
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 4 / 2020

Finns i butik sedan 29/7!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 6/10!
Du har väl inte missat denna?

Uti vår hage - Sorteras som skämt 2003-2007


Siffernörderi
Serier: 481 st
Sidor: 2332 st
Rutor: 16995 st
Tidningar/Album: 423 st
Publiceringar: 1332 st
Medlemmar: 46 st
Forumkommentarer: 85 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!