En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Faló skaffar skägg (KRI 307): Faló, Yvette och Bitte sitter på Sumpans och pratar utseende. Bitte tycker att alla killar borde se ut som Viggo Mortensen med sin markerade haka och påpekar för Faló att han inte behöver se ut som en ödla eftersom det är inne att killar gör skönhetsoperationer.  Efter det möter Faló en gammal bekant som skaffat skägg och som påstår att det gjort honom attraktivare bland kvinnor, vilket gör att Faló bestämmer sig för att inte raka sig under sin och Olafs årliga cykelsemester.

70%

38%

32%

14%
Titel : Faló skaffar skägg (?)
Kod : KRI 307
Antal rutor : 37 st
Snittbetyg : 3.7 av 5.0   (3 röster)
Faló, Yvette och Bitte sitter på Sumpans och pratar utseende. Bitte tycker att alla killar borde se ut som Viggo Mortensen med sin markerade haka och påpekar för Faló att han inte behöver se ut som en ödla eftersom det är inne att killar gör skönhetsoperationer. Efter det möter Faló en gammal bekant som skaffat skägg och som påstår att det gjort honom attraktivare bland kvinnor, vilket ....
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Ett av Kristers många mästerverk. Fantastisk serie. På framsidan av nr 2 2004 står det ”Högkvalitativ och äggande”. Tänkte att det kanske är den officiella titeln på serien?
 
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 2 / 2022

Finns i butik sedan 5/4!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 7/6!
Siffernörderi
Serier: 964 st
Sidor: 3642 st
Rutor: 25259 st
Tidningar/Album: 822 st
Publiceringar: 2514 st
Medlemmar: 56 st
Forumkommentarer: 111 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!