En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Dansbandsfestival eller motorshow? (KRI 311): Det är dansbandsfestival i Vankelhärad och Yvette har bett Faló följa med, något han inte alls ser fram emot.  Roine tipsar honom om att det är Syllabro Motor Show samtidigt och att han kan säga att han glömt att han sedan länge bestämt att åka dit med Roine och att biljetterna redan är köpta. När Yvette hör detta bestämmer hon att istället fråga Konrad. Detta svider förstås hos Faló som frågar Fylle-Börje om råd hur han ska göra.

78%

47%

25%

19%

11%

1%
Titel : Dansbandsfestival eller motorshow? (?)
Kod : KRI 311
Antal rutor : 73 st
Snittbetyg : 4.0 av 5.0   (3 röster)
Det är dansbandsfestival i Vankelhärad och Yvette har bett Faló följa med, något han inte alls ser fram emot. Roine tipsar honom om att det är Syllabro Motor Show samtidigt och att han kan säga att han glömt att han sedan länge bestämt att åka dit med Roine och att biljetterna redan är köpta. När Yvette hör detta bestämmer hon att istället fråga Konrad. Detta svider förstås hos Faló som....
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Inga färska kommentarer
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 5 / 2021

Finns i butik sedan 5/10!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 7/12!
Siffernörderi
Serier: 958 st
Sidor: 3615 st
Rutor: 25043 st
Tidningar/Album: 818 st
Publiceringar: 2488 st
Medlemmar: 50 st
Forumkommentarer: 102 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!