En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Den lagom glade bagarn (KRI 317): En kompis till Yvette har startat Club Afrodite, en hälsostudio och spa för kvinnor. Hon har ett ledigt jobb som hon tror skulle passa Faló men innan Faló hinner fråga vad jobbet gäller så hinner Yvette berätta att han har fått en lärlingsplats hos Tony "Den glade bagaren" Barytoni.  Yvette menar att han ändå inte skulle kunna jobba på ett ställe fullt av bara kvinnor men Faló kan inte släppa tanken på vad jobbet gällde. Han sätter sig i bilen och ofukuserad som han är råkar han köra rakt in i en buss med ett helt lag av rugbyspelande damer som ådrar sig whiplashskador.

84%

33%

16%
Titel : Den lagom glade bagarn (?)
Kod : KRI 317
Antal rutor : 76 st
Snittbetyg : 4.0 av 5.0   (2 röster)
En kompis till Yvette har startat Club Afrodite, en hälsostudio och spa för kvinnor. Hon har ett ledigt jobb som hon tror skulle passa Faló men innan Faló hinner fråga vad jobbet gäller så hinner Yvette berätta att han har fått en lärlingsplats hos Tony "Den glade bagaren" Barytoni. Yvette menar att han ändå inte skulle kunna jobba på ett ställe fullt av bara kvinnor men Faló kan inte s....
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Inga färska kommentarer
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 4 / 2022

Finns i butik sedan 2/8!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 4/10!
Siffernörderi
Serier: 967 st
Sidor: 3668 st
Rutor: 25412 st
Tidningar/Album: 824 st
Publiceringar: 2530 st
Medlemmar: 58 st
Forumkommentarer: 113 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!