En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Slagen i hagen (KRI 346): Faló ska ställa upp och boxas i ett lokalt välgörenhetsevenemang för att promota själva boxningssporten som många vill förbjuda pga skaderiskerna. Yvettes far Henry har sina egna konspiratoriska idéer till vad som ligger bakom att vissa vill stoppa boxningen. Det är helt enkelt så att boxning kommer ur arbetarklassen och borgarregeringen är orolig att de ska lära sig fajtas, göra revolution och sno deras pengar.

90%

39%

25%

3%

1%
Titel : Slagen i hagen
Kod : KRI 346
Antal rutor : 69 st
Snittbetyg : 4.0 av 5.0   (2 röster)
Faló ska ställa upp och boxas i ett lokalt välgörenhetsevenemang för att promota själva boxningssporten som många vill förbjuda pga skaderiskerna. Yvettes far Henry har sina egna konspiratoriska idéer till vad som ligger bakom att vissa vill stoppa boxningen. Det är helt enkelt så att boxning kommer ur arbetarklassen och borgarregeringen är orolig att de ska lära sig fajtas, göra revolut....
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
En underbar serie! Det är tur att dom publicerar lite repriser när Krister slutat leverera, den här hade jag nästan glömt bort. Jag älskar Kristers språk och teckningar och inte minst karaktärerna. Lite för mycket "nytt" för min smak i senaste numret... Jag gillar extra mycket namnet på skidtävlingen, "Snögloppet", och torpet "Phylladelfia"!
 
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 1 / 2021

Finns i butik sedan 2/2!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 6/4!
Du har väl inte missat denna?

Uti vår hage - Sorteras som skämt 2003-2007


Siffernörderi
Serier: 485 st
Sidor: 2362 st
Rutor: 17206 st
Tidningar/Album: 427 st
Publiceringar: 1346 st
Medlemmar: 48 st
Forumkommentarer: 95 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!