En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Den perfekta cykeljackan (KRI 353): Faló och Olaf ska ut på sin återkommande resa med tandemcykel och Faló har skaffat sig en ny, perfekt cykeljacka.  Att den är alldeles för kort och ser ut som en flickjacka är inget Faló vill kännas vid. Vill man stå för en individuell stil då får man helt enkelt vara beredd att tänka "outside the box".

95%

69%

31%

15%
Titel : Den perfekta cykeljackan (?)
Kod : KRI 353
Antal rutor : 39 st
Snittbetyg : 4.0 av 5.0   (3 röster)
Faló och Olaf ska ut på sin återkommande resa med tandemcykel och Faló har skaffat sig en ny, perfekt cykeljacka. Att den är alldeles för kort och ser ut som en flickjacka är inget Faló vill kännas vid. Vill man stå för en individuell stil då får man helt enkelt vara beredd att tänka "outside the box".
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
En underbar serie! Det är tur att dom publicerar lite repriser när Krister slutat leverera, den här hade jag nästan glömt bort. Jag älskar Kristers språk och teckningar och inte minst karaktärerna. Lite för mycket "nytt" för min smak i senaste numret... Jag gillar extra mycket namnet på skidtävlingen, "Snögloppet", och torpet "Phylladelfia"!
 
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 1 / 2021

Finns i butik sedan 2/2!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 6/4!
Du har väl inte missat denna?

Uti vår hage - Sorteras som skämt 2003-2007


Siffernörderi
Serier: 485 st
Sidor: 2362 st
Rutor: 17206 st
Tidningar/Album: 427 st
Publiceringar: 1346 st
Medlemmar: 48 st
Forumkommentarer: 95 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!