En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Falós Moped & Cykelservice (KRI 357): Faló har bestämt att utnyttja sin kompetens till något matnyttigt och har därför öppnat "Falós Moped & Cykelservice".  Istället för att ta betalt för vad arbetet faktiskt är värt så debiterar han så mycket det går med bibehållet kundförtroende enligt "modern faktureringsstrategi".  Första kunden blir ingen mindre än Desirée Rosenquick, den knasiga tanten, som behöver en ny kedja till sin moped.  Vi får se en ny och oväntad sida av hennes bror Lucibert, som bl.a lär oss lite nya ord som t.ex "Rövmögel", "Tannaspottare" och "Knäcktumme".

61%

55%

34%

25%

23%

6%
Titel : Falós Moped & Cykelservice (?)
Kod : KRI 357
Antal rutor : 88 st
Snittbetyg : 4.0 av 5.0   (2 röster)
Faló har bestämt att utnyttja sin kompetens till något matnyttigt och har därför öppnat "Falós Moped & Cykelservice". Istället för att ta betalt för vad arbetet faktiskt är värt så debiterar han så mycket det går med bibehållet kundförtroende enligt "modern faktureringsstrategi". Första kunden blir ingen mindre än Desirée Rosenquick, den knasiga tanten, som behöver en ny kedja till sin....
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 3 / 2019

Finns i butik sedan 11/6!
Du har väl inte missat denna?

Uti vår hage - Spela mandolin med en åsna 1997-2002


Lite siffror
Serier: 466 st
Tidningar/Album: 414 st
Publiceringar: 1269 st
Medlemmar: 38 st
Forumkommentarer: 66 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!