En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Falós Moped & Cykelservice (KRI 357): Faló har bestämt att utnyttja sin kompetens till något matnyttigt och har därför öppnat "Falós Moped & Cykelservice".  Istället för att ta betalt för vad arbetet faktiskt är värt så debiterar han så mycket det går med bibehållet kundförtroende enligt "modern faktureringsstrategi".  Första kunden blir ingen mindre än Desirée Rosenquick, den knasiga tanten, som behöver en ny kedja till sin moped.  Vi får se en ny och oväntad sida av hennes bror Lucibert, som bl.a lär oss lite nya ord som t.ex "Rövmögel", "Tannaspottare" och "Knäcktumme".

61%

55%

34%

25%

23%

6%
Titel : Falós Moped & Cykelservice (?)
Kod : KRI 357
Antal rutor : 88 st
Snittbetyg : 4.0 av 5.0   (2 röster)
Faló har bestämt att utnyttja sin kompetens till något matnyttigt och har därför öppnat "Falós Moped & Cykelservice". Istället för att ta betalt för vad arbetet faktiskt är värt så debiterar han så mycket det går med bibehållet kundförtroende enligt "modern faktureringsstrategi". Första kunden blir ingen mindre än Desirée Rosenquick, den knasiga tanten, som behöver en ny kedja till sin....
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Inga färska kommentarer
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 3 / 2021

Finns i butik sedan 8/6!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 3/8!
Siffernörderi
Serier: 762 st
Sidor: 2611 st
Rutor: 18892 st
Tidningar/Album: 492 st
Publiceringar: 1978 st
Medlemmar: 48 st
Forumkommentarer: 102 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!