En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Ett härbärge för hemlösa (KRI 362): Efter att Fylle-Börje, Kalle Spånholk och Molly Hängbuk tomtat hos Lydén så övernattade de där då Faló lurat dem att de skulle få bo där som tack för tomteriet.  Torsten har inte hjärta att sparka ut dem då de trots allt räddade deras julafton. Torstens fru Lydia kommer på att Gunnar och Inga-Maj ville att de skulle följa med på mellandagskryssning till Helsingfors, och det skulle ju vara kul att följa med tycker de.   I en annan del av Mjölhagen möter Käringen Bolinder en stackars hemlös uteliggare som ej har någonstans att bo då kommunen fördröjt öppnandet av ett härbärge efter protester från grannarna.  Bolinder blir rasande och tar med sig kommunfullmäktiges ordförande Brydman på hembesök till de protesterande grannarna för att försöka reda ut ett och annat.

70%

60%

20%

17%

7%

7%

3%

3%
Titel : Ett härbärge för hemlösa (?)
Kod : KRI 362
Antal rutor : 30 st
Snittbetyg : 4.5 av 5.0   (2 röster)
Efter att Fylle-Börje, Kalle Spånholk och Molly Hängbuk tomtat hos Lydén så övernattade de där då Faló lurat dem att de skulle få bo där som tack för tomteriet. Torsten har inte hjärta att sparka ut dem då de trots allt räddade deras julafton. Torstens fru Lydia kommer på att Gunnar och Inga-Maj ville att de skulle följa med på mellandagskryssning till Helsingfors, och det skulle ju var....
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 3 / 2019

Finns i butik sedan 11/6!
Du har väl inte missat denna?

Uti vår hage - Spela mandolin med en åsna 1997-2002


Lite siffror
Serier: 466 st
Tidningar/Album: 414 st
Publiceringar: 1269 st
Medlemmar: 38 st
Forumkommentarer: 66 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!