En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Blåsväder (KRI 364): Det är ett rejält blåsväder i Mjölhagen, vilket kan inbjuda till dåliga ordvitsar som t.ex att "känna sig blåst". Faló har köpt en Japansk rislampa i present åt Yvette och det bär sig inte bättre än att vinden får fatt i denna. Andra händelser i blåsvädret är att Olaf tappar en lapp med ett telefonummer till en kalaspingla och Faló och Yvette går på Japansk restaurang där Faló beställer in Fugu utan att veta att det är en mycket giftig blåsfisk som måste tillagas av en specialutbildad kock.

94%

48%

25%
Titel : Blåsväder (?)
Kod : KRI 364
Antal rutor : 64 st
Snittbetyg : 4.0 av 5.0   (2 röster)
Det är ett rejält blåsväder i Mjölhagen, vilket kan inbjuda till dåliga ordvitsar som t.ex att "känna sig blåst". Faló har köpt en Japansk rislampa i present åt Yvette och det bär sig inte bättre än att vinden får fatt i denna. Andra händelser i blåsvädret är att Olaf tappar en lapp med ett telefonummer till en kalaspingla och Faló och Yvette går på Japansk restaurang där Faló beställer ....
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Inga färska kommentarer
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 4 / 2020

Finns i butik sedan 29/7!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 6/10!
Du har väl inte missat denna?

Uti vår hage - Sorteras som skämt 2003-2007


Siffernörderi
Serier: 483 st
Sidor: 2342 st
Rutor: 17059 st
Tidningar/Album: 424 st
Publiceringar: 1335 st
Medlemmar: 46 st
Forumkommentarer: 85 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!