En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Grillfest hos Yvettes syster (KRI 369): Faló och Yvette är hembjudna till Yvettes systers familj för att grilla.  Faló, som har bakterienoja, fasar för detta då han tycker att hennes systers man har grisigt grillgaller i form av en gammal fotskrapa från en bondgård och dessutom masserar han in marinaden med händerna. Det är ju oartigt att ta med eget kött och grillgaller så hur ska han lösa detta?  Efter en diskussion med Fylle-Börje och Molly Hängbuk så utarbetar de en plan för att Börje själv skall bli inbjuden och styra upp tillställningen.

81%

61%

46%

18%

12%

11%

9%
Titel : Grillfest hos Yvettes syster (?)
Kod : KRI 369
Antal rutor : 74 st
Snittbetyg : 4.0 av 5.0   (2 röster)
Faló och Yvette är hembjudna till Yvettes systers familj för att grilla. Faló, som har bakterienoja, fasar för detta då han tycker att hennes systers man har grisigt grillgaller i form av en gammal fotskrapa från en bondgård och dessutom masserar han in marinaden med händerna. Det är ju oartigt att ta med eget kött och grillgaller så hur ska han lösa detta? Efter en diskussion med Fyll....
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Inga färska kommentarer
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 5 / 2021

Finns i butik sedan 5/10!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 7/12!
Siffernörderi
Serier: 958 st
Sidor: 3615 st
Rutor: 25043 st
Tidningar/Album: 818 st
Publiceringar: 2488 st
Medlemmar: 50 st
Forumkommentarer: 102 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!