En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Total destruction (PAN 2 (?)): Faló träffar ett par likbleka ungdomar klädda helt i svart som det visar sig att han känner till sedan de var små illbattingar. Han tycker att de ska ut och upptäcka världen istället för att sitta inne och spela "Total Destruction 14". Han lyckas ej övertala dem. Faló hittar sedan en övergiven grävmaskin som han börjar leka med och det går förstås åt helvete.

94%
Titel : Total destruction (?)
Kod : PAN 2 (?)
Antal rutor : 35 st
Snittbetyg : 1.0 av 5.0   (2 röster)
Faló träffar ett par likbleka ungdomar klädda helt i svart som det visar sig att han känner till sedan de var små illbattingar. Han tycker att de ska ut och upptäcka världen istället för att sitta inne och spela "Total Destruction 14". Han lyckas ej övertala dem. Faló hittar sedan en övergiven grävmaskin som han börjar leka med och det går förstås åt helvete.

Detta är inte Uti vår hage
Skrivet av : Håkan Bergström, Åhus (Webmaster)
2015-04-15 22:01:13 och uppdaterades 2015-04-22 11:41:57
Detta är helt enkelt inte Uti vår hage. Uselt på alla sätt och vis.
 
Det finns 1 kommentarer för just denna serien.

Sidväljare: [1]
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Håkan Bergström, Åhus
2020-08-02 19:51:22
När jag gjorde denna sidan för ca 9 år sedan så fanns det ingen anledning att kunna filtrera serier på manusförfattare, tecknare och tuschare. Detta har dock ändrats de senaste åren så det var nu hög tid att lägga till möjligheten att kunna filtrera på detta. Jag skulle också gärna lägga till möjligheten att kunna filtrera på färgläggning, men då detta vanligtvis är information som jag inte känner till så har jag valt att låta bli det. I de fall färgläggningen har framgått tydligt så har jag istället skrivit detta under informationen om serien, vilket gör att det blir sökbart via sökrutan. Söker du t.ex på Anton så får du upp de serier som Anton Petersson färglagt.
 
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 4 / 2020

Finns i butik sedan 29/7!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 6/10!
Du har väl inte missat denna?

Uti vår hage - Spela mandolin med en åsna 1997-2002


Siffernörderi
Serier: 481 st
Tidningar/Album: 423 st
Publiceringar: 1316 st
Medlemmar: 46 st
Forumkommentarer: 80 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!