En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - En absurd tillvaro (PAN 3): Olaf sitter på en parkbänk och äter rädisor medan han läser klassikern "Sisyfos" av den franske författaren Albert Camus som menar att hela tillvaron är absurd. Faló kommer förbi och blir också sugen på rädisor och springer bort till torget för att köpa. Något som kanske är enklare sagt än gjort, i denna absurda tillvaron?

97%

37%
Titel : En absurd tillvaro (?)
Kod : PAN 3
Antal rutor : 35 st
Snittbetyg : 1.5 av 5.0   (2 röster)
Olaf sitter på en parkbänk och äter rädisor medan han läser klassikern "Sisyfos" av den franske författaren Albert Camus som menar att hela tillvaron är absurd. Faló kommer förbi och blir också sugen på rädisor och springer bort till torget för att köpa. Något som kanske är enklare sagt än gjort, i denna absurda tillvaron?

Skrivet av : Jonas
2015-06-18 12:45:32
Kan bara instämma i detta. Avsnitt 3 har ett stänk av Uti vår hage över sig, vilket helt saknats i de två första och saknas dessvärre även i det fjärde. Manuset till avsnitt 3 skulle jag kunna ge en tvåa i betyg, men totalt sett blir det ändå en etta. Det är fortfarande ljusår upp till riktiga Uti vår hage. Håller även med om att Faló är överdriven, både hur han tecknas och hur han beter sig. Gillar inte alls denna personlighetsförändring.
 

En viss förbättring
Skrivet av : Håkan Bergström, Åhus (Webmaster)
2015-06-17 12:48:05
Detta tredje avsnitt av Patrik Norrman är en klar förbättring måste jag säga. För första gången kändes det rent historiemässigt åtminstone till en viss del som Uti vår hage. Något jag dock inte gillar är att Faló alltid framställs så tramsig. Påminner mig till viss del om en mycket gammal och spjuveraktig Musse Pigg. Språket känns också lite för överdrivet. Men det börjar iaf ta sig! :)
 
Det finns 2 kommentarer för just denna serien.

Sidväljare: [1]
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Håkan Bergström, Åhus
2020-08-02 19:51:22
När jag gjorde denna sidan för ca 9 år sedan så fanns det ingen anledning att kunna filtrera serier på manusförfattare, tecknare och tuschare. Detta har dock ändrats de senaste åren så det var nu hög tid att lägga till möjligheten att kunna filtrera på detta. Jag skulle också gärna lägga till möjligheten att kunna filtrera på färgläggning, men då detta vanligtvis är information som jag inte känner till så har jag valt att låta bli det. I de fall färgläggningen har framgått tydligt så har jag istället skrivit detta under informationen om serien, vilket gör att det blir sökbart via sökrutan. Söker du t.ex på Anton så får du upp de serier som Anton Petersson färglagt.
 
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 4 / 2020

Finns i butik sedan 29/7!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 6/10!
Du har väl inte missat denna?

Uti vår hage - Spela mandolin med en åsna 1997-2002


Siffernörderi
Serier: 481 st
Tidningar/Album: 423 st
Publiceringar: 1316 st
Medlemmar: 46 st
Forumkommentarer: 80 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!