En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Slukhål och medelålders gubbe (KRI 383): Ett 20 meter djupt slukhål har uppstått vid fetsulan. Där är avspärrat med skyltar men Faló kan ju inte stilla sin nyfikenhet utan kliver förbi för att titta ner. En unge ser detta och säger till sin mamma att "gubben där går nära kanten fast man inte får".  När Faló reagerar på ordvalet "gubbe" så säger mamman att det inte är något att bry sig om då han brukar kalla medelålders män för gubbar.  Faló gillar inte ordvalet "medelålders" heller och frågar Yvette om han ser gammal ut. Yvette undrar om han inte börjar drabbas av lite åldersnoja men Faló menar iaf att han har barnasinnet i behåll och tar Amazonen för att sladda runt lite innan de saltar vägarna.

88%

19%
Titel : Slukhål och medelålders gubbe (?)
Kod : KRI 383
Antal rutor : 42 st
Snittbetyg : 4.5 av 5.0   (2 röster)
Ett 20 meter djupt slukhål har uppstått vid fetsulan. Där är avspärrat med skyltar men Faló kan ju inte stilla sin nyfikenhet utan kliver förbi för att titta ner. En unge ser detta och säger till sin mamma att "gubben där går nära kanten fast man inte får". När Faló reagerar på ordvalet "gubbe" så säger mamman att det inte är något att bry sig om då han brukar kalla medelålders män för ....
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Inga kommentarer idag
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 4 / 2020

Finns i butik sedan 29/7!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 6/10!
Du har väl inte missat denna?

Uti vår hage - Sorteras som skämt 2003-2007


Siffernörderi
Serier: 481 st
Sidor: 2332 st
Rutor: 16995 st
Tidningar/Album: 423 st
Publiceringar: 1332 st
Medlemmar: 46 st
Forumkommentarer: 85 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!