En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Griniga gamla kärringar (KRI 387): Falós faster Hilda har varit hos doktor Göringe och Faló undrar hur det gick. Jo det gick bara bra, enligt Hilda. Det var inget konstigt att gamla tanter hade ont här och där och angående dubbelseendet var det ju bättre att se dubbelt än att inte se alls. Han är så fin och omtänksam doktor Göringe, tycker Hilda. Faló är av annan åsikt.

100%

89%
Titel : Griniga gamla kärringar (?)
Kod : KRI 387
Antal rutor : 9 st
Snittbetyg : 3.0 av 5.0   (2 röster)
Falós faster Hilda har varit hos doktor Göringe och Faló undrar hur det gick. Jo det gick bara bra, enligt Hilda. Det var inget konstigt att gamla tanter hade ont här och där och angående dubbelseendet var det ju bättre att se dubbelt än att inte se alls. Han är så fin och omtänksam doktor Göringe, tycker Hilda. Faló är av annan åsikt.
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Kul att vi äntligen får se Fia Westerberg. Hon är ju lite legendarisk:-)
 
Håkan Bergström, Åhus
2020-06-09 07:04:43
Intressant med ny manusförfattare :) Blev först snopen när där inte var mer än en sida, men sen trillade polletten ner :)
 
Hej Håkan. Roligt att du tog dig tid att skriva om detta ämne. Förstår hur du tänker o menar. Men jag känner ändå att Krister har passerat en gräns för mycket här, och kallblodigt mord utan ytterligare förklaringar har väl inte förekommit i tidningen förut? Jag kommer knappast att prenumerera eller köpa tidningen igen, har ju inte heller fått svar från redaktionen ännu. Men jag saknar tidningen! Får nöja mig med 91;an nu:/
 
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 3 / 2020

Finns i butik sedan 9/6!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 4/8!
Du har väl inte missat denna?

Uti vår hage - Spela mandolin med en åsna 1997-2002


Lite siffror
Serier: 480 st
Tidningar/Album: 422 st
Publiceringar: 1312 st
Medlemmar: 45 st
Forumkommentarer: 71 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!