En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Chez Faló (KRI 394): Faló och Olaf ska öppna en gourmetrestaurang vid namn Chez Faló. De ska specialisera sig på "det franska köket i förening med svensk husmanskost".  Då de själva inte har så bra koll på det franska köket så ska de försöka anlita en bekant till Olaf som har franskt påbrå och som har jobbat med storheter som Michel Roux. Kan de få honom blir det succé!  Men sen dyker Konrad Bärnevik upp som representant för kommunen som fått in en anmälan om att namnet "Chez Faló" kan uppfattas som stötande då "Falo" betyder "Fallos", alltså penis, på Portugisiska.

78%

55%

52%

43%

2%
Titel : Chez Faló (?)
Kod : KRI 394
Antal rutor : 60 st
Snittbetyg : 3.0 av 5.0   (2 röster)
Faló och Olaf ska öppna en gourmetrestaurang vid namn Chez Faló. De ska specialisera sig på "det franska köket i förening med svensk husmanskost". Då de själva inte har så bra koll på det franska köket så ska de försöka anlita en bekant till Olaf som har franskt påbrå och som har jobbat med storheter som Michel Roux. Kan de få honom blir det succé! Men sen dyker Konrad Bärnevik upp som....
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Inga färska kommentarer
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 3 / 2021

Finns i butik sedan 8/6!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 3/8!
Siffernörderi
Serier: 762 st
Sidor: 2611 st
Rutor: 18892 st
Tidningar/Album: 492 st
Publiceringar: 1978 st
Medlemmar: 48 st
Forumkommentarer: 102 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!