En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - En hjulmutternyckel på avvägar (KRI 403): Faló får punka på bilen och i ren frustration sparkar han till en ölburk som visar sig vara halvfull och tillhöra Kalle Spånholk. Kalle blir förbannad och slänger iväg Falós hjulmutternyckel. När Faló letar efter den så visar det sig att den träffat en ung kvinna på benet. Denna kvinna känner igen Faló från när hon var en ung tjej på 13 år och hade skrivit dikter som hennes mamma bad Faló ge sina kvalificerade utlåtanden om.

95%

13%

7%
Titel : En hjulmutternyckel på avvägar (?)
Kod : KRI 403
Antal rutor : 55 st
Snittbetyg : 3.0 av 5.0   (2 röster)
Faló får punka på bilen och i ren frustration sparkar han till en ölburk som visar sig vara halvfull och tillhöra Kalle Spånholk. Kalle blir förbannad och slänger iväg Falós hjulmutternyckel. När Faló letar efter den så visar det sig att den träffat en ung kvinna på benet. Denna kvinna känner igen Faló från när hon var en ung tjej på 13 år och hade skrivit dikter som hennes mamma bad Fal....
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 3 / 2018

Finns i butik sedan 12/6!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 9/8!
Lite siffror
Serier: 456 st
Tidningar/Album: 407 st
Publiceringar: 1222 st
Medlemmar: 35 st
Forumkommentarer: 66 st


Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!