En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - En flaska O.P. till midsommar (KRI 418): Det är midsommar och Fylle-Börje får höra varför han i föregående serie (KRI 417) blev erbjuden att ta Falós plats på seglingen till västindien med Yvettes farsa. Han blir väldigt besviken på att Faló och trodde att de var vänner. Faló ber om ursäkt och undrar vad han kan göra för att Börje ska förlåta honom. Börje vill då att Faló köper en flaska akvavit åt honom som han ska ha med sig på midsommarfesten hos Molly Hängbuk med Kalle Spånholk och de andra. En flaska O.P. Andersson går bra...

76%

59%

41%

24%
Titel : En flaska O.P. till midsommar (?)
Kod : KRI 418
Antal rutor : 37 st
Snittbetyg : 3.5 av 5.0   (2 röster)
Det är midsommar och Fylle-Börje får höra varför han i föregående serie (KRI 417) blev erbjuden att ta Falós plats på seglingen till västindien med Yvettes farsa. Han blir väldigt besviken på att Faló och trodde att de var vänner. Faló ber om ursäkt och undrar vad han kan göra för att Börje ska förlåta honom. Börje vill då att Faló köper en flaska akvavit åt honom som han ska ha med sig ....
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Kul idé Håkan (och grattis på namnsdagen!), håller med om att den föreslagna vändningen hade varit kul! Slutklämmen är som du skriver lite väl förutsägbar den här gången.
 
Håkan Bergström, Åhus
2022-06-12 17:55:54
Spoileralert! Jag gillar när det blir lite bisarrt. Detta känns på många sätt som ett avsnitt Krister skulle kunna ha gjort, men Krister gillade även att luras lite så något som åtminstone jag tycker skulle kännas ännu lite mer Krister är om man i slutet fick se att påsen med köttet var hel istället för att katten levde. Åtminstone jag tänkte ju direkt att det var köttet Faló körde över med gräsklipparen och inte katten, så en twist hade absolut varit att få se påsen intakt istället. Men ett bra avsnitt var det oavsett! :)
 
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 3 / 2022

Finns i butik sedan 7/6!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 2/8!
Siffernörderi
Serier: 966 st
Sidor: 3656 st
Rutor: 25342 st
Tidningar/Album: 823 st
Publiceringar: 2524 st
Medlemmar: 56 st
Forumkommentarer: 113 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!