En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Tommy Hilfigers solglasögon (KRI 422): Faló och Yvette är på café då Faló upptäcker att någon vid namn Tommy Hilfiger glömt sina solglasögon och gör sig själv till åtlöje när han högt frågar efter honom. Faló förstår inte varför folk skrattar så Yvette förklarar då att han är en mycket känd designer som resten av jorden känner till. Faló menar att han inte köper en banan för att beundra skalet och att han inte skulle se skillnad på ett par solglasögon från Tommy Hilfiger och ett par från Statoil.  Något som Yvette menar att alla andra skulle göra, men har hon verkligen rätt?

96%

38%
Titel : Tommy Hilfigers solglasögon (?)
Kod : KRI 422
Antal rutor : 26 st
Snittbetyg : 4.0 av 5.0   (2 röster)
Faló och Yvette är på café då Faló upptäcker att någon vid namn Tommy Hilfiger glömt sina solglasögon och gör sig själv till åtlöje när han högt frågar efter honom. Faló förstår inte varför folk skrattar så Yvette förklarar då att han är en mycket känd designer som resten av jorden känner till. Faló menar att han inte köper en banan för att beundra skalet och att han inte skulle se skill....
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Inga färska kommentarer
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 4 / 2020

Finns i butik sedan 29/7!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 6/10!
Du har väl inte missat denna?

Uti vår hage - Sorteras som skämt 2003-2007


Siffernörderi
Serier: 483 st
Sidor: 2342 st
Rutor: 17059 st
Tidningar/Album: 424 st
Publiceringar: 1335 st
Medlemmar: 46 st
Forumkommentarer: 85 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!