En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Döma hunden efter håren (KRI  427): Olaf och Sven-Gunnar sitter på ett café och studerar människor fördomsfullt, när det plötsligt dyker upp en man som ber dem hålla ett öga på hans grejer, bl.a bilnycklarna till en Hyundai, medan han går på toaletten.  Så respektlöst och fördomsfullt att bara gå på utseendet och tro att de är hederliga när de är stans värsta skurkar!  Samtidigt är Konrad ute efter att få låna en bil då han ska till Hjo för att träffa tvillingarna Stina och Marlene för att göra ett nytt försök med deras rollspelsäventyr som slutade i katastrof förra gången...

57%

57%

38%

27%

12%
Titel : Döma hunden efter håren
Kod : KRI 427
Antal rutor : 56 st
Snittbetyg : 4.0 av 5.0   (2 röster)
Olaf och Sven-Gunnar sitter på ett café och studerar människor fördomsfullt, när det plötsligt dyker upp en man som ber dem hålla ett öga på hans grejer, bl.a bilnycklarna till en Hyundai, medan han går på toaletten. Så respektlöst och fördomsfullt att bara gå på utseendet och tro att de är hederliga när de är stans värsta skurkar! Samtidigt är Konrad ute efter att få låna en bil då ha....
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Kul idé Håkan (och grattis på namnsdagen!), håller med om att den föreslagna vändningen hade varit kul! Slutklämmen är som du skriver lite väl förutsägbar den här gången.
 
Håkan Bergström, Åhus
2022-06-12 17:55:54
Spoileralert! Jag gillar när det blir lite bisarrt. Detta känns på många sätt som ett avsnitt Krister skulle kunna ha gjort, men Krister gillade även att luras lite så något som åtminstone jag tycker skulle kännas ännu lite mer Krister är om man i slutet fick se att påsen med köttet var hel istället för att katten levde. Åtminstone jag tänkte ju direkt att det var köttet Faló körde över med gräsklipparen och inte katten, så en twist hade absolut varit att få se påsen intakt istället. Men ett bra avsnitt var det oavsett! :)
 
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 3 / 2022

Finns i butik sedan 7/6!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 2/8!
Siffernörderi
Serier: 966 st
Sidor: 3656 st
Rutor: 25342 st
Tidningar/Album: 823 st
Publiceringar: 2524 st
Medlemmar: 56 st
Forumkommentarer: 113 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!