En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Glasögonråd (KRI 432): Yvette har lånat hem nya glasögon för att få smakråd av Faló, som dock inte noterar någon skillnad alls vilket slutar med att Yvette blir förbannad och går till Konrad istället. Faló håller på med ett litterärt projekt som handlar om beredskapstiden under andra världskriget när tyskarna stod och stampade vid gränsen. Det var en tid då man inte hade tid att bekymra sig över bagateller som färgen på naglarna. För att få en ögonvittnesskildring från någon som var med på den tiden så besöker Faló sin morfars bror Henning. Henning har problem med närminnet men ett briljant långtidsminne så det ska inte vara några problem tror Faló.

100%

39%

32%

13%
Titel : Glasögonråd (?)
Kod : KRI 432
Antal rutor : 31 st
Snittbetyg : 3.0 av 5.0   (3 röster)
Yvette har lånat hem nya glasögon för att få smakråd av Faló, som dock inte noterar någon skillnad alls vilket slutar med att Yvette blir förbannad och går till Konrad istället. Faló håller på med ett litterärt projekt som handlar om beredskapstiden under andra världskriget när tyskarna stod och stampade vid gränsen. Det var en tid då man inte hade tid att bekymra sig över bagateller som....
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Inga färska kommentarer
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 4 / 2020

Finns i butik sedan 29/7!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 6/10!
Du har väl inte missat denna?

Uti vår hage - Sorteras som skämt 2003-2007


Siffernörderi
Serier: 483 st
Sidor: 2342 st
Rutor: 17059 st
Tidningar/Album: 424 st
Publiceringar: 1335 st
Medlemmar: 46 st
Forumkommentarer: 85 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!