En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Kräk som kräk (KRI 74): Den nya söta kontoristen fröken Grandin är ute och går med en väninnas hund som hon passar några dagar. Revär tycker hunden är mycket ful, påminner om 87:an, men det säger han förstås inte till henne. Hunden verkar förtjust i Revär så hon frågar om Revär kan tänka sig att passa hunden några timmar, något Revär förstås går med på då han hoppas på att få pussar och kramar som belöning.  Men att passa en hund är förstås inget för en man i hans ställning så han ger jobbet till 91:an och 87:an istället.  91:an berättar då för 87:an att han vet var det bor en precis likadan hund, fast som är mycket folkilsken men det är inga problem för 91:an som har bra hand med hundar.  87:an får en idé hur han kan jävlas med Revär...

56%

46%

44%

37%
Titel : Kräk som kräk
Kod : KRI 74
Antal rutor : 41 st
Snittbetyg : 2.0 av 5.0   (1 röst)
Den nya söta kontoristen fröken Grandin är ute och går med en väninnas hund som hon passar några dagar. Revär tycker hunden är mycket ful, påminner om 87:an, men det säger han förstås inte till henne. Hunden verkar förtjust i Revär så hon frågar om Revär kan tänka sig att passa hunden några timmar, något Revär förstås går med på då han hoppas på att få pussar och kramar som belöning. Me....
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Kul idé Håkan (och grattis på namnsdagen!), håller med om att den föreslagna vändningen hade varit kul! Slutklämmen är som du skriver lite väl förutsägbar den här gången.
 
Håkan Bergström, Åhus
2022-06-12 17:55:54
Spoileralert! Jag gillar när det blir lite bisarrt. Detta känns på många sätt som ett avsnitt Krister skulle kunna ha gjort, men Krister gillade även att luras lite så något som åtminstone jag tycker skulle kännas ännu lite mer Krister är om man i slutet fick se att påsen med köttet var hel istället för att katten levde. Åtminstone jag tänkte ju direkt att det var köttet Faló körde över med gräsklipparen och inte katten, så en twist hade absolut varit att få se påsen intakt istället. Men ett bra avsnitt var det oavsett! :)
 
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 3 / 2022

Finns i butik sedan 7/6!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 2/8!
Siffernörderi
Serier: 966 st
Sidor: 3656 st
Rutor: 25342 st
Tidningar/Album: 823 st
Publiceringar: 2524 st
Medlemmar: 56 st
Forumkommentarer: 113 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!