En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Säg det med blommor (KRI 76): 87:an fyller år och killarna vill skoja lite med honom och ber 91:an kila iväg och köpa en kaktus åt honom. 91:an ber majoren om permission för att få handla en blomma åt sin vän. Majoren ber då även 91:an att köpa en tålig blomma som han kan ha på sitt kontor för att liva upp miljön...

78%

57%

39%

4%
Titel : Säg det med blommor
Kod : KRI 76
Antal rutor : 23 st
Snittbetyg : 3.0 av 5.0   (1 röst)
87:an fyller år och killarna vill skoja lite med honom och ber 91:an kila iväg och köpa en kaktus åt honom. 91:an ber majoren om permission för att få handla en blomma åt sin vän. Majoren ber då även 91:an att köpa en tålig blomma som han kan ha på sitt kontor för att liva upp miljön...
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Håller med, hatten av! Hoppas vi får se Lozells serier lite oftare nästa år.
 
Detta avsnitt är nog så nära Krister Peterssons stil man bara kan komma, både vad gäller själva berättelsen och tecknarstilen. Jag lyfter på hatten för ett fantastiskt väl utfört arbete av Gert Lozell!
 
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 6 / 2022

Finns i butik sedan 6/12!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 31/1!
Årets julalbum 2022

Du har väl inte missat denna?

Uti vår hage - Samlade relationsteorierJag hade den stora äran att få vara med och välja ut serier på temat kärlek och relationer till detta album. Känns fantastiskt kul att ha fått vara med på ett hörn för en Uti vår hage-nörd :)
Siffernörderi
Serier: 970 st
Sidor: 3690 st
Rutor: 25558 st
Tidningar/Album: 828 st
Publiceringar: 2572 st
Medlemmar: 59 st
Forumkommentarer: 119 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!