En kortfattad presentation av serien som kommenteras här
Uti vår hage av Krister Petersson - Varm pizza (KRI 108/JR 114): Det är 91:an och 87:ans tur att åka och hämta hem pizzor. Förra gången var inte pizzorna varma när de kom hem så den store och starke 63:an ger dem tydliga order om vilken buss de ska ta dit och hem för att inte pizzorna ska bli kalla.  Men de liftar istället dit med motorcykel och sidovagn och när de ska hem så sticker busschauffören ifrån dem så då ber de en raggare att köra ikapp bussen...

86%

75%

25%

11%
Titel : Varm pizza
Kod : KRI 108/JR 114
Antal rutor : 44 st
Snittbetyg : 4.0 av 5.0   (1 röst)
Det är 91:an och 87:ans tur att åka och hämta hem pizzor. Förra gången var inte pizzorna varma när de kom hem så den store och starke 63:an ger dem tydliga order om vilken buss de ska ta dit och hem för att inte pizzorna ska bli kalla. Men de liftar istället dit med motorcykel och sidovagn och när de ska hem så sticker busschauffören ifrån dem så då ber de en raggare att köra ikapp bussen...
Byte av webhotell
Sajten är nu flyttad till nytt webhotell och allting verkar fungera som det ska. Hör gärna av dig om du upptäcker något som verkar vara fel :)

/Håkan
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Inga färska kommentarer
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 2 / 2023

Finns i butik sedan 4/4!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 5/6!
Du har väl inte missat denna?

Uti vår hage - Samlade relationsteorierJag hade den stora äran att få vara med och välja ut serier på temat kärlek och relationer till detta album. Känns fantastiskt kul att ha fått vara med på ett hörn för en Uti vår hage-nörd :)
Siffernörderi
Serier: 974 st
Sidor: 3710 st
Rutor: 25678 st
Tidningar/Album: 830 st
Publiceringar: 2580 st
Medlemmar: 63 st
Forumkommentarer: 122 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!