Välj tråd


Feedback & konstruktiv kritik
Här tänkte jag att vi kan lämna lite feedback åt Krister och andra som bidragit till att göra "Uti vår hage" så bra. T.ex Anton Petersson för hans mysiga färgläggning på sistone och Gert Lozell för hans manusbidrag. Tänk på att kritik skall vara konstruktiv!
Uti vår hage serier rent allmänt
Här pratar vi om Uti vår hage serier i allmänhet.
Enskilda serier kommenteras för enkelhetens skull via serieindexet istället.

Figurer ifrån serien
Här kan vi prata om olika figurer som varit med i serien genom åren. Vem eller vilka skulle ni vilja se mer eller mindre av i framtiden?
Tidningen Uti vår hage
Här pratar vi om tidningen "Uti vår hage" med allt vad det innebär med t.ex Bi-serier. Vad är bra och vad kan bli bättre? Tänk på att Krister gör ett kanonjobb och vi kan ej begära att han ska producera fler nya serier än vad han redan gör.
Uti vår hage - Då och nu
En tråd om Uti vår hages utveckling under snart 30 år. Var det bättre förr eller tycker du liksom jag att serien utvecklats till det ännu bättre?
Visa alla kommentarer ifrån detta forum
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Hej Håkan. Roligt att du tog dig tid att skriva om detta ämne. Förstår hur du tänker o menar. Men jag känner ändå att Krister har passerat en gräns för mycket här, och kallblodigt mord utan ytterligare förklaringar har väl inte förekommit i tidningen förut? Jag kommer knappast att prenumerera eller köpa tidningen igen, har ju inte heller fått svar från redaktionen ännu. Men jag saknar tidningen! Får nöja mig med 91;an nu:/
 
Håkan Bergström, Åhus
2019-08-17 15:41:45
Hej Åsa! Personligen är detta inte något jag har problem med, varken själva mordet eller att Olaf går fri. Inte trots att det är en humorserie, utan just pga att det är en humorserie. Jag har däremot stora problem med att folk kommer undan alldeles för lättvindigt med mord och andra grova brott i verkliga livet, och jag gissar att det är just detta Krister anspelar på. Jag tycker tvärtom att det är uppfriskande att Krister vågar skämta om det mesta och det är nog varken första eller sista gången han blir kritiserad för att ha passerat en gräns. Vill bara förtydliga att denna sajten inte har något med varken Krister eller Egmont att göra så jag kan inte svara på avsikterna med avsnittet men jag själv tolkar iaf det som att Krister driver med samtiden där man verkar kunna gå fri ifrån vad som helst. Vissa avsnitt får ju ibland en mer eller mindre fristående fortsättning så vi får väl se om det händer något mer gällande denna händelse. Klart du ska fortsätta läsa Uti vår hage Åsa :)
 
Jag har skrivit till redaktionen, men inte fått ngt svar. Glad i hågen började jag läsa Uti vår hage nr 3/19. Sen blev det bara Va? va? va? Olaf mördar helt kallblodigt motorcyklisten. Trodde in i det längsta att det skulle sluta med att Falo drömt det hela, en mardröm, att det inte var "på riktigt". men nej, serien slutar så, dessutom kommer Olaf undan straff. Vad är detta? Uppskattar ni övriga läsare detta? Jag menar att K P har passerat en gräns som man inte ska passera i en humortidning, och det har inte skett något liknande i Uti vår hage,s historia mig veterligen. Skulle just förlänga prenumerationen med 6 nummer, men det gjorde jag inte. Det här är inte okey!
 
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 1 / 2020

Finns i butik sedan 4/2!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 7/4!
Du har väl inte missat denna?

Uti vår hage - Spela mandolin med en åsna 1997-2002


Lite siffror
Serier: 475 st
Tidningar/Album: 420 st
Publiceringar: 1302 st
Medlemmar: 42 st
Forumkommentarer: 69 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!