Välj tråd


Feedback & konstruktiv kritik
Här tänkte jag att vi kan lämna lite feedback åt Krister och andra som bidragit till att göra "Uti vår hage" så bra. T.ex Anton Petersson för hans mysiga färgläggning på sistone och Gert Lozell för hans manusbidrag. Tänk på att kritik skall vara konstruktiv!
Uti vår hage serier rent allmänt
Här pratar vi om Uti vår hage serier i allmänhet.
Enskilda serier kommenteras för enkelhetens skull via serieindexet istället.

Figurer ifrån serien
Här kan vi prata om olika figurer som varit med i serien genom åren. Vem eller vilka skulle ni vilja se mer eller mindre av i framtiden?
Tidningen Uti vår hage
Här pratar vi om tidningen "Uti vår hage" med allt vad det innebär med t.ex Bi-serier. Vad är bra och vad kan bli bättre? Tänk på att Krister gör ett kanonjobb och vi kan ej begära att han ska producera fler nya serier än vad han redan gör.
Uti vår hage - Då och nu
En tråd om Uti vår hages utveckling under snart 30 år. Var det bättre förr eller tycker du liksom jag att serien utvecklats till det ännu bättre?
Visa alla kommentarer ifrån detta forum
Logga in
E-Mail:
Password:
Bli medlem!Glömt lösen?
Senaste från forumet
Kul att vi äntligen får se Fia Westerberg. Hon är ju lite legendarisk:-)
 
Håkan Bergström, Åhus
2020-06-09 07:04:43
Intressant med ny manusförfattare :) Blev först snopen när där inte var mer än en sida, men sen trillade polletten ner :)
 
Hej Håkan. Roligt att du tog dig tid att skriva om detta ämne. Förstår hur du tänker o menar. Men jag känner ändå att Krister har passerat en gräns för mycket här, och kallblodigt mord utan ytterligare förklaringar har väl inte förekommit i tidningen förut? Jag kommer knappast att prenumerera eller köpa tidningen igen, har ju inte heller fått svar från redaktionen ännu. Men jag saknar tidningen! Får nöja mig med 91;an nu:/
 
Finns i butik nu!
Uti vår hage Nr 3 / 2020

Finns i butik sedan 9/6!
Nästa nummer av tidningen
kommer den 4/8!
Du har väl inte missat denna?

Uti vår hage - Spela mandolin med en åsna 1997-2002


Lite siffror
Serier: 480 st
Tidningar/Album: 422 st
Publiceringar: 1312 st
Medlemmar: 45 st
Forumkommentarer: 71 st
Tack!
Stort tack till Tomas på
http://www.seriecentrum.com
för hjälpen med att fullborda min samling inför detta projekt!
Seriecentrum

Vill även rikta ett mycket stort tack till Bror Hellman (Steamboat Willie) som hade vänligheten att kopiera mikrofilmer av de saknade DN-stripparna på Kungliga Biblioteket!